Purhab szigetelés - Nyíregyháza

A purhab hőszigetelés céljából kiválóan alkalmazható. Vele a szigetelés a lakossági és az ipari épületek esetében is gyorsan és hatékonyan elvégezhető.
Ajánlatkérés

Hasznos jellemzői

A zártcellás hőszigetelés egy különlegesen jó megoldás lehet, ha egy hatékony és időtálló szigetelés elkészítése a cél. Ez a módszer számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek kiemelkedővé teszik a többi szigetelőanyag közül. Röviden ezek a következők:

Hő-, nedvesség- és zajszigetelés

Sokrétű felhasználás

Gyors és egyszerű felvitel

Pénztárca barát

A purhab szigetelésnek a többi szigetelési technológiával szemben számos előnye van; az egészségre teljesen ártalmatlan, nem zsugorodik és nem esik össze. A piacon fellelhető anyagok közül ez egyik másikra sem jellemző, így mással nem helyettesíthető, teljesen egyedülálló termék.

Napjainkban a víz- és hőszigetelésre leggyakrabban használt anyag, mely nem csak a nedvességtől óvja az épületet, de a korróziótól is, ezáltal megnövelve annak élettartamát, illetve értékét. Használatával jelentős energiaköltség takarítható meg.

A tető szigetelésekor a szórt hab nem csak szigetel, de kiiktatja a rögzítők vagy hézagok által okozott hőhidakat a tetőszerkezetben, mialatt monolitikus, hosszan tartó tetőburkolati rendszert biztosít.

A zárt cellás szórt purhab az építőiparban egyedi és páratlan, mivel tökéletes vízzáró és hőszigetelő tulajdonságát túl lépésálló is, így az elszőszámú szigetelési technológia. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot.

A szórt purhab egy páratlan légzárat alkot, amely a helyszíni gyártásnak köszönhető teljesen egybefüggő, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelésnek.

Épületünk hőszigetelésével a jövőben jelentős anyagi kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat.

A kiszórt anyag pár másodperc elteltével kihabosodik, majd elnyeri végleges formáját és szilárdságát. A szórt poliuretán habnak többféle formájú-, illetve sűrűségű változata lelhető fel a piacon.

A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépés állóak, illetve terhelhetők.

Szakembereink ebből a széles repertoárból választják ki az Ön épületéhez legmegfelelőbb változatot.

Elkészítése nagyvonalakban:

A szórt poliuretán hab feljuttatása a felületre komoly szaktudást, illetve tapasztalatot igényel, mivel egy speciális berendezés és szórópisztoly segítségével történik.

A létrehozásához két vegyi komponenst kell reakcióba hoznunk, melyek ezután felmelegítve kerülnek kifújásra, ebből kifolyólag csak a megfelelő felületi hőmérsékleten alkalmazható

Purhab szigetelés, azaz a szórt poliuretán szigetelés jellemzői

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
Széleskörű felhasználása lehetséges
Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
Gyors kivitelezést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése
Páralecsapódás megszűnik, ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
Egészségre ártalmatlan, mosható, tisztítható
Önkioltó, B2 besorolású
Várható élettartama jóval 15 év feletti
A purhab szigetelés tulajdonságai - purhabszigetelok.hu

Kérjen ajánlatot!

Keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, az üzenetekre 24 órán belül válaszolni fogunk.
Ajánlatkérés
apartmentmagic-wandstar